Zomerstunt: Open Dag & BBQ

Op 14 september wordt het scouting seizoen feestelijk begonnen met de zomerstunt. Overdag is iedereen welkom tijdens de open dag met springkus
sens, posten en inloopactiviteiten. ’s Avonds klinken we gezamenlijk op het nieuwe scouting seizoen tijdens de BBQ.

promo

Open dag & Zomerstunt
Op 14 september vind de jaarlijkse open dag van de Shawano’s plaats: de Zomerstunt. Tijdens deze inloop opkomst is er voor iedereen genoeg te bleven; springkussen, popcorn, broodje bakken, stormbaan, knutselen en nog veel meer. Leden van de Shawano’s en alle buurtkinderen, vriendjes en vriendinnetjes zijn van harte welkom tussen 12:00 – 17:00 uur om mee te doen aan de activiteiten. De reguliere opkomsttijden van alle onderdelen komen hiermee te vervallen.

Zomerstunt BBQ
De dag zal worden afgesloten met een gezellige barbecue. Leden zijn samen met hun ouders van harte welkom om tussen 18:00 – 22:00 uur mee te barbecueën.  De kosten hiervoor bedragen € 7,50 voor volwassen en € 5,00 voor kinderen exclusief drank. De barbecue- en drankenbonnen zijn op de avond zelf te verkrijgen. Wel is van te voren opgeven noodzakelijk i.v.m. de inkoop.

Opgeven voor de barbecue kan via dit formulier t/m 9 september. (klik hier!)

Voorpret beleven?
Kan je niet wachten tot het 14 september is en wil je alvast een beetje in de stemming komen? Of weet je niet erg goed wat je kan verwachten van de Zomerstunt?

Bekijk dan de foto’s van vorig jaar: Zomerstunt 2012