Zomerstunt / Inschrijving BBQ Geopend

Zoals al eerder is aangekondigd, wordt zaterdag 16 juni wordt een drukke dag, waarop wij de jaarlijkse zomerstunt en groeps-BBQ combineren met een reünie voor al onze oud-leden en oud-leiding. Het programma voor deze dag ziet er als volgt uit: 

13.00 – 16.00 uur: Zomerstunt voor leden en andere geïnteresseerden

We beginnen de dag met onze traditionele zomerstunt, waarbij er de nodige spectaculaire activiteiten op en om ons terrein zijn te beleven. Zo is er weer een springkussen, een stormbaan, popcorn en zal er het één en ander op het water gebeuren. De opkomsten van alle speltakken zullen deze dag van 13.00 tot 16.00 uur worden gehouden. Ook dit jaar zijn vriendjes en vriendinnetjes uiteraard weer van harte welkom. Opgeven voor dit gedeelte van de dag is niet nodig.

14.00 – 17.00 uur: Reünie

Al onze oud-leden en oud-leiding zijn van harte welkom om een bezoekje te brengen aan de reünie. Ook voor de aanwezigen op de reünie is er van alles te beleven: zo kunnen er herinneringen worden opgehaald aan de hand van aanwezige foto’s en filmbeelden en is het mogelijk een rondje mee te varen op de “nieuwe” sleper van de Shawano’s. 

Indien u oud-lid of oud-leiding van de Shawano’s bent, dan kun u zich (tot en met 9 juni) via https://www.shawanos.nl/reunie opgeven voor dit gedeelte van de dag en/of de aansluitende BBQ. Uw naam komt dan ook op de deelnemerslijst op de website te staan, mits u hier toestemming voor geeft.

17.00 – 22.00 uur: BBQ voor (oud-)leden, (oud-)leiding en ouders

Deze dag wordt afgesloten met een BBQ voor alle deelnemers aan de zomerstunt en de reünie. Uiteraard zijn ook alle ouders en verzorgers hierbij van harte welkom! De kosten voor de BBQ bedragen EUR 7,50 per persoon en mogen op de dag zelf betaald worden.

 Omdat we van te voren graag willen weten hoeveel vlees we moeten inkopen, willen we vragen om uiterlijk zaterdag 9 juni op te geven met hoeveel personen jullie in totaal willen mee-eten. Dit kan via deze pagina.