Zaterdag en zondag logboek Waterwelpen zomerkamp

Zaterdag was het alweer zo ver! De kinderen kwamen aan in Hoogland voor het zomerkamp! Nadat de bedjes waren klaar gemaakt en de ouders waren uitgezwaaid was het tijd om de buurt te verkennen.

Er was een heel leuk speeltuintje met een waterpomp waar we gespeeld hebben totdat we lekker met zijn allen pasta gingen eten. Na het eten kwamen er opeens 4 indianen stamhoofden samen met een sheriff. En de sheriff zei dat er maar 1 stam nog in Amerika mocht wonen. Daardoor zijn de Waterwelpen in 4 teams verdeeld om samen met elke indiaan te strijden om als enige te mogen blijven. Daarna hebben we levend kwartet gespeeld en zijn de kinderen laat naar bed gegaan!
Zondag was het tijd voor een bezoek aan de kerk! Lopend zijn we er met de hele groep naartoe geweest. Na de kerk hebben we bij een plaatselijke speeltuin even onze energie kwijt gekund en toen was het alweer tijd voor lunch. Na de lunch hebben we stokpaardje race en buffelprik gespeeld in de 4 teams. Zo kon het team met de meeste punten geld verdienen. Omdat het zulk lekker weer was zijn we weer naar het water speeltuintje gegaan om er lekker te spelen. Ondertussen had een deel van de leiding een heerlijk zwembadje gemaakt! (Zoals te zien op de foto) En als avond eten hadden we shoarma! Smullen! Als avond programma gingen we kwartet spelen op een heel groot grasveld bij ons in de buurt, waar we weer in 4 teams er voor moesten zorgen om een indianen of cowboy kwartet te krijgen door te ruilen bij posten. Omdat de kinderen nog zin hadden in een ren spelletje hebben we de dag afgesloten met Hollandse leeuwen en zijn we daarna lekker naar bed gegaan!