Succesvolle lancering Angry Birds

Sinds het begin van het winterseizoen zijn de Waterscouts bezig geweest met het maken van Angry Birds. Dit om als klap op de vuurpijl levensgroot Angry Birds te spelen. Een belangrijk element in dit spel is de lanceerinrichting. Gedurende het weekendkamp hebben wij deze inrichting gebouwd en de vogels succesvol weggeschoten.

Het weekendkamp begon vrijdagavond 1 maart. Na het opstellen zijn we gelijk begonnen met de bouw van een katapult. Met behulp van touw, pionierpalen en fietsbanden werd een stevige constructie gemaakt.

Nadat iedereen met een voldaan gevoel het resultaat had bekeken kwam de melding dat de vogels “weggevlogen” waren. Een geblinddoekte autorit bracht de waterscouts naar de bossen van Noordwijkerhout. Middels het spelen van een spel zijn alle vogels weer terecht gekomen. Helaas waren de auto’s al vertrokken en volgde een wandeltocht met de Angry Birds in de hand terug naar Lisse. Terug op het clubhuis was het na een warm broodje knakworst tijd om naar bed te gaan.

Na een welverdiende nachtrust en ontbijt zijn we vertrokken naar het zwembad. Niet zomaar een zwembad, maar het Tikibad! Na alle glijbanen te hebben gehad, in het bubbelbad te hebben gelegen en de golven te hebben weerstaan in het golfslagbad was het alweer tijd om weer richting Lisse te gaan. Er wachtte namelijk nog een belangrijke taak het afschieten van de Angry Birds!

In teams van twee werd er geschoten. Door verschillende objecten te raken werden er scores neergezet. Verschillende rondes werden gespeeld waarbij er veel punten werden behaald. Nadat de jury alle scores bij elkaar had opgeteld waren de uiteindelijke winnaars bekend: Jesper en Lennard!

Het weekend werd in stijl afgesloten met een maaltijd van kip, patat en appelmoes, aangevuld met een salade. Hierna hebben we gezamenlijk opgeruimd en is iedereen uitgeput maar voldaan huiswaarts gekeerd.