Vrijdag en zaterdag logboek zomerkamp Waterwelpen

Het kamp is al voorbij, maar toch wilden wij als leidingteam nog de laatste dagen neerzetten ook als reflectie op een hele leuke week! Vrijdag was een dag van afsluiting. In de ochtend deden we met zijn allen een smokkelspel tot het te hard ging regenen, en hebben we daarna in het donker binnen weerwolven gespeeld! Na de lunch was het dan tijd voor het voorbereiden van de bonte avond! De kinderen zijn druk bezig geweest met toneelstukjes oefenen, pijlen knutselen voor hun bijl en boog en dansjes voorbereiden! Daarna mochten ze nog een dutje doen tijdens het dipuur. Gelukkig was het ondertussen droog en hebben we met zijn alle gegeten van de bbq in de kampvuurkuil! En daarna zijn we naar binnen verhuisd voor de bonte avond! De acts waren super leuk geworden! Wij als leiding hadden de week verteld door onze eigen tekst te verzinnen op het liedje: Het is een nacht! Wat wij zelf heel leuk vonden om voor te dragen! En toen alle acts voorbij waren was het tijd voor de disco! We hadden discobollen bij ons en hebben ons schor gezongen op liedjes zoals de drie biggetjes, tienduizend luchtballonen, liga..? en nog veel meer!
De volgende ochtend was jammer genoeg tijd om weer naar huis te gaan. We stonden ietsje eerder op dan normaal en hebben met zijn allen onze spullen ingepakt. Iedereen heeft ook spullen getild naar de weg en ook samen in de vrachtwagen getild. We hebben als ontbijt alles opgegeten wat er nog over was. Normaal was de regel eerst hartig en dan zoet, maar nu mocht alles op dus was het smullen! We hebben voor iedereen een zakje snoep uit mogen delen omdat iedereen elke dag al zijn eten heeft opgegeten, er was niemand die zijn ‘appelmoesbon’ in heeft gezet en daarom namen wij afscheid van de kinderen met een heerlijk zakje snoep!
Hierbij willen wij als heel leidingteam en de kookstaf alle kinderen bedanken voor een geweldige week! Wij hebben het mega naar ons zin gehad en vonden het jammer weer naar huis te gaan. De tijd is voorbij gevlogen en we kijken met een glimlach terug op afgelopen week! Een hele fijne zomervakantie en tot snel!