Uitslag Rabobank Clubkas Campagne 2016

Op donderdag 3 november is in het Northgo College in Noordwijk de uitslag van de Rabobank Clubkas Campagne 2016 bekend gemaakt.

De Shawano’s namen deel aan deze actie met zowel de vereniging ‘Scoutinggroep Shawano’s’ als onze stichting “Clubhuis Shawano’s” die het gebouw en terrein beheert.

In totaal namen ca. 160 verenigingen en stichtingen mee aan deze actie. Zo’n 22% van de ca. 30.000 leden van de Rabobank Bollenstreek hebben gestemd in de periode 4 t/m 17 oktober 2016. Er was dit jaar geen 1e, 2e en 3e prijs. Elk lid kreeg 3 stemmen die elk € 1,- waard waren. Er mocht per stemkaart één keer gestemd worden op een goed doel. Ook werden er prijzen uitgereikt voor het meest duurzame doel en was er een originaliteitsprijs.

Na een optreden van de balletschool Noordwijk was het tijd voor de prijsuitreiking. Eerst werd de top 10 bekend gemaakt van de verenigingen en stichtingen die de meeste stemmen hebben behaald. Daarna werd de duurzaamheidsprijs en originaliteitsprijs uitgereikt. Helaas behoorden wij niet tot deze prijswinnaars.

Toch zijn wij erg verheugd met het verkregen bedrag van € 203 voor “clubhuis Shawano’s ” (duurzame led nood verlichting) en € 324 voor “Scoutinggroep Shawano’s” (nieuw klimrek)! Wij danken alle stemmers voor hun stem en natuurlijk de Rabobank voor deze mooie bedragen!