Steun de Shawano’s tijdens de Rabobank Clubkas Campagne!

Bent u lid van Rabobank Bollenstreek? Steun Scoutinggroep Shawano’s dan tijdens de Rabobank Clubkas Campagne, door op ons te stemmen tussen 1 t/m 15 oktober 2015. De Shawano’s doen mee in zowel de categorie ‘Wonen’ als in de categorie ‘Duurzaamheid’, u kunt op beide categorieën stemmen.

Wat is de Rabobank Clubkas Campagne?

Rabobank Bollenstreek verdeelt € 75.000 onder clubs in de Bollenstreek. De clubs zijn verdeeld in zes categorieën ingedeeld. Ieder lid van Rabobank Bollenstreek kan per categorie één stem uitbrengen. Per categorie zijn hoofdprijzen te verdelen van € 5.000, € 3.000 en € 1.500. De rest van het geld wordt per categorie naar verhouding van de stemmen verdeeld. Kortom: des te meer stemmen de Shawano’s ontvangen, des te meer geld we krijgen!

Meer informatie over de actie is te vinden op deze pagina op rabobank.nl.

RABOAND-RCC-2015-300x250

 

 

 

 

 

 

                                               

Wat steun ik als ik op de Shawano’s stem?

Zowel de vereniging ‘Scoutinggroep Shawano’s’ als onze stichting die het gebouw en terrein beheert doen mee aan de actie. U kunt de Shawano’s dus twee keer steunen door op ons te stemmen:

Kampvuurkuil vernieuwen

De Shawano’s willen de kampvuurkuil vernieuwen. De huidige kampvuurkuil is na vele jaren gebruik toe aan een grondige opknapbeurt.Op de locatie van de huidige kampvuurkuil zal een nieuwe kampvuurkuil worden gebouwd, van duurzame materialen. Voor de nieuwe kampvuurkuil is een aanzienlijke investering nodig en worden inmiddels fondsen geworven. We hopen een deel van de benodigde gelden te vergaren via de Rabobank Clubkas Campagne. Met uw stem op ‘Scoutinggroep Shawano’s’ steunt u dit project.

Verlichting clubhuis verduurzamen

De verlichting in en rond het clubhuis bestaat voor een groot deel uit TL-lampen en voor een klein deel zelfs nog uit halogeenlampen. Wij willen deze verlichting vervangen door LED-verlichting die duurzamer en energiezuiniger is. Dit zorgt voor een lagere energienota en is beter voor het milieu. Met uw stem op ‘Clubhuis Shawano’s’ steunt u dit project.

Hoe kan ik op de Shawano’s stemmen?

Wij vragen u tweemaal op de Shawano’s te stemmen tijdens de stemperiode van 1 t/m 15 oktober. Dit kost u geen geld, slechts wat tijd!

  1. Vernieuwen kampvuurkuil: stem in de categorie ‘wonen’ op ‘Scoutinggroep Shawano’s’;
  2. Verduurzamen verlichting clubhuis: stem in de categorie ‘duurzaamheid’ op ‘Clubhuis Shawano’s’.

Op of net voor 1 oktober ontvangen de leden van de Rabobank Bollenstreek per post een persoonlijke stemkaart met een code. Op de kaart staat de website waar u uw stemmen kunt uitbrengen.

Ben ik lid van de Rabobank?

Dit kunt u opvragen bij de Rabobank. Als u een rekening bij Rabobank Bollenstreek heeft, bent u niet automatisch lid van de coöperatie Rabobank Bollenstreek. Grote kans dat u wel lid bent, want Rabobank Bollenstreek heeft zo’n 30.000 leden. Leden ontvangen het magazine ‘Dichterbij’. Vroeger ontvingen leden ook automatisch een kortingspas van het voordeelprogramma ‘Bol van Voordeel’.

Wij danken u alvast voor uw stem!