Clubhuis

Elke zaterdag draaien de Shawano’s met veel plezier opkomsten. Dit gebeurt vaak in en om ons eigen clubhuis aan de Randmeerstraat. Maar uiteraard gaan we soms ook op kamp, de buurt in of is het waterwerk op de Kaag te vinden.

De voorkant van het clubhuisOns clubhuis ligt aan de Randmeerstraat (naast de Lisserse IJsbaan). In het gebouw heeft elk onderdeel zijn eigen zaal. In deze zaal wordt er met slecht weer opkomst gehouden. Maar zodra het lekker weer is gaan we naar buiten en worden er spellen gedaan op één van de grasvelden, welke rond het clubhuis liggen…..
Onze kampvuurkuil……of we gaan in onze kampvuurkuil een kampvuur bouwen en brood bakken om een bamboestok. De kampvuurkuil ligt op het zelfde terrein als het clubhuis en is niet ver lopen.
De steiger langs de RingvaartAan de dijk langs de Ringvaart heeft het waterwerk een steiger. Hier worden de boten aangemeerd. Maar het liefste zijn ze naar de Kaag om spelenderwijs te leren zeilen. Ons clubhuis is ook te huur, zie daarvoor deze pagina.