Stam

Heb je geen tijd/zin (meer) om je wekelijks in te zetten voor de Shawano’s, maar toch wil je nog graag iets betekenen voor de groep?  Wil je eens in de maand een leuke avond organiseren, en samen leuke dingen ondernemen?

Voor deze groep (oud)Shawano’s is in 2004 de stam opgericht. Het werk/denkveld is oneindig breed: van clubhuis onderhoud tot organisatie van een leiding uitje, van een keer helpen tijdens de opkomsten tot foto’s maken bij groepsactiviteiten. Het is maar net waar je eigen interesses liggen.

Heeft dit je aandacht getrokken en wil je meer informatie of gewoon een keer erbij zijn? Iedere tweede vrijdag van de maand komt de stam bij elkaar. Geef wel even een seintje dat je wilt langskomen, want misschien zitten we ergens op locatie.

De coördinatoren van de Stam zijn:

Roy
Contactpersoon
Neem contact op
Tom

Laatste berichten van de Stam

Leiding, Stam en Waterexplorers actief tijdens iScout

Gisteravond stond voor de leiding, Stamleden en Waterexplorers van de Shawano’s in het teken van de iScout, een virtuele wereldreis waarbij gestreden werd tegen 333 andere Scoutinggroepen in binnen en buitenland. Een deel  van de groep had zichzelf opgesloten in de Scoutszaal om zoveel mogelijk moeilijke vragen te beantwoorden, het andere deel was zowel in als buiten het clubhuis actief om punten te verdienen met creatieve, technische en hilarische opdrachten. Om middernacht volgde de uitslag, we zijn 65e geworden van de 333 groepen… een erg mooie score!

1. Groepsfoto

(meer…)

Klus met ons mee op NLdoet – 22 maart

Op 21 en 22 maart 2014 steken vele maatschappelijk betrokken Nederlanders de handen uit de mouwen tijdens NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. De Shawano’s doen net als vorig jaar weer mee op zaterdag 22 maart. Wij hopen op uw hulp te mogen rekenen! (meer…)

Leiding volgt cursus EHBO/BHV

Vlak voor zomerkamp leerde de leiding van alle onderdelen om eerste hulp toe te passen. We hopen het niet nodig te hebben natuurlijk, maar weten nu veel beter wat te doen. FirstResponse verzorgde een avondvullend programma over brand, reanimatie, verband leggen en andere ongelukken. Zo gaan we optimaal voorbereid op kamp. (Foto’s gemaakt door FirstResponse) (meer…)

21 juni Schoonmaakavond, komt allen!

Aanstaande vrijdagavond, 21 juni om 20.00uur, houden we de halfjaarlijkse schoonmaakavond in ons clubhuis. We zetten het clubhuis gezamenlijk goed in het sop, om schoon de zomer in te gaan. Als u in de gelegenheid bent om ons te helpen, zien wij u graag verschijnen. Hulp kunnen we altijd goed gebruiken en gezamenlijk maken we er iets gezelligs van.

Anky’s beste paardenhandelaars

Afgelopen weekend hebben de leiding, TD en stam gestreden voor de titel “beste paardenhandelaar” tijdens het jaarlijkse leidingweekend. In de omgeving van manage ’t Hoefke in Riel (onder de rook van Tilburg) namen de 5 teams het tegen elkaar op. Na een zinderende strijd bleken de Anky’s te sterk voor de competitie.

(meer…)