Nog 78 dagen te gaan tot Nawaka!

Met nog 78 dagen te gaan, komt het Nawaka nu wel erg dichtbij. De onderdelen van het Waterwerk zijn in hun programma al naar dit kamp aan het toewerken, de leiding is daarnaast ook nog eens druk bezig met het regelen van het vervoer van mensen, boten en kampeermateriaal naar en vanuit Roermond. Ook weten we inmiddels meer over de ouder- en bezoekersdag:

Inmiddels weten we dat onze vletten en schouw met zo’n 70(!) vletten tegelijk in een duwbak naar Roermond gebracht worden en zijn we in overleg met de andere groepen in de regio over het vervoer van de deelnemers naar Roermond. Een uitdaging hebben we momenteel nog met het vervoer van het materiaal op de terugweg op donderdag 31 juli. Kun je ons helpen? Laat het vooral weten!

Subkampen

Ook de organisatie van het Nawaka begint steeds verder op stoom te komen. Kijk maar eens op hun eigen website. Inmiddels weten alle onderdelen op welk subkamp ze komen te staan:

De Waterwelpen worden ontvangen op subkamp Madagaskar, de Waterscouts zoeken de Japanse sferen op op subkamp Honshu en de Waterexplorers komen terecht bij de fiësta’s en siësta’s van subkamp Cuba. De voorbereidingen van deze subkampen zijn te volgen op Facebook en/of Twitter:

Subkamp Madagaskar: Facebook

Subkamp Honshu: Facebook / Twitter

Subkamp Cuba: Facebook / Twitter

Ouders en bezoekersdag

Benieuwd naar hoe een groot evenement als het Nawaka nu eigenlijk van dichtbij eruit ziet? Of wilt u weten hoe uw zoon of dochter zich vermaakt tijdens dit kamp? Op zaterdag 26 juli organiseert het Nawaka een bezoekersdag voor ouders en andere geïnteresseerden. Aanmelden voor deze dag is noodzakelijk en kan op deze site.