Mooie opbrengst Scouting loterij 2013

De Nationale Scoutingloterij ligt al weer enige tijd achter ons. Tijd dus om de balans op te maken.

Zoals bekend vormt de loterij een belangrijke inkomstenbron voor de groep. Naast dat we een deel van de verkoop moeten afdragen aan Scouting Nederland om de kosten van de loterij te dekken, mogen we het grootste deel zelf houden. De opbrengst wordt door de groep gebruikt om een deel van de vaste lasten te dekken. Hierdoor kan de contributie in toom worden gehouden.

Dit jaar hebben we een mooie opbrengst gerealiseerd dankzij alle leden die heel erg hun best gedaan hebben met de verkoop! Alle leden worden bedankt voor hun inzet. De opbrengst voor de groep is dit jaar ongeveer 1500 euro, een resultaat om trots op te zijn!

Uiteraard zijn er leden die net iets meer verkocht hebben dan andere leden. Deze leden zijn gisteren in het zonnetje gezet. Er waren 4 leden die 30 loten verkocht hebben. Dit zijn: Jelle van Kooten en Luca Wijsman (Bevers) en Kasper Nelis en Tim Randsdorp (Welpen). Zij hebben gisteren allemaal een zaklamp ontvangen die werkt met een dynamo, handig voor bijvoorbeeld tijdens het zomerkamp. Ook ontvingen zij een “topseller” naambandje. Alle leden hebben ook een zakje snoep ontvangen als dank voor hun inzet.

De uitslag van de loterij is op 10 december 2013 en zal tevens op onze site worden vermeld. Op de voor- en achterkant van het lot staan de prijzen vermeld.