Klus met ons mee op NLdoet – 22 maart

Op 21 en 22 maart 2014 steken vele maatschappelijk betrokken Nederlanders de handen uit de mouwen tijdens NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. De Shawano’s doen net als vorig jaar weer mee op zaterdag 22 maart. Wij hopen op uw hulp te mogen rekenen!

NLdoet clubhuis Shawano's• Kampkisten scouts schuren en in de grondverf zetten

• Muur van de waterwerkzaal schuren en verven

Wij nodigen alle ouders uit om ons te helpen met bovenstaande klussen. Vanaf 09.45 uur bent u van harte welkom bij het clubhuis om een kopje koffie of thee te drinken, waarna we starten met de klussen. Tussen het klussen door is er voldoende tijd om te kletsen. Rond 16.00 uur hopen we klaar te zijn. Het staat u geheel vrij op welke tijden u ons komt helpen.

Al het materiaal wordt verzorgt door de groep, dus u hoeft zelf niets mee te nemen. Alleen als u beschikt over een schuurmachine, dan zou het fijn zijn als u deze mee kunt nemen. En vergeet geen oude kleren aan te doen!

We verzoeken u vriendelijk om u aan te melden. Zo weten wij op hoeveel hulp we kunnen rekenen. Opgeven kan door uiterlijk zaterdag 15 maart a.s. het inschrijfformulier in te vullen dat u  kunt vinden:

https://docs.google.com/forms/d/1-aMyKgqhJHz6p4ypOzBdikPAAc2C5mOvj9OwkPtmoHw/viewform

Wij hopen op uw hulp te mogen rekenen!

Met vriendelijke groet,

De leiding, technische dienst en het bestuur van scoutinggroep Shawano’s