Shawano’s steken corsowagen

Ook dit jaar zullen de Shawano’s weer de hun steentje bijdragen aan het Bloemencorso van de Bollenstreek, door de wagen van de Gemeente Lisse te steken. Deze actie levert weer een mooi geldbedrag voor onze vereniging op. We redden dit echter niet alleen met de leiding en kunnen daarom alle hulp goed gebruiken!

Wat is de bedoeling?

Tijdens de opbouwdagen van de corso, worden de wagens versierd met bloemen. Deze klus bestaat vooral uit het prikken van de bloemen met een naald op de wagen. Waarbij uiteraard geldt: vele handen maken licht werk. Daarom is de hulp van ouders, familileden, vrienden en kennissen natuurlijk ook van harte welkom. Voor koffie, thee en fris wordt gezorgd.

Waar en wanneer?

De opbouwdagen zijn op woensdag 18 en donderdag 19 april, in “De Klinkenberghallen” van DeLeeuw Flowerbulb aan de Rijksstraatweg 52 te Sassenheim. Beide dagen zijn er van 10.00 tot 23.00 uur Shawano’s aanwezig. Vooral overdag kunnen we veel extra handen gebruiken, maar ook ’s avonds is alle hulp welkom. Wanneer u zich bij de algemene entree meldt als medewerker van de Shawano’s, dan kunt u gratis naar binnen.

We hopen op uw hulp om van onderstaande wagen een prachtig portret te maken. Daarnaast zijn de opbouwdagen ook altijd weer een erg gezellige happening.