NL Doet

Op 11 en 12 maart 2016 steken vele maatschappelijk betrokken Nederlanders de handen uit handen uit de mouwen tijdens NL Doet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van het land, georganiseerd door het Oranje Fonds. De Shawano’s doen, net als afgelopen jaren, weer mee op zaterdag 12 maart. Ook dit jaar zijn we daarom op zoek naar mensen die een steentje bij willen dragen aan deze actie!

 De bedoeling is dat vrijwilligers samen met onze technische dienst en andere vrijwilligers van onze groep gaan helpen om klussen aan en rond ons gebouw uit te voeren. De grootste klus dit jaar zal het slopen van de oude kampvuurkuil zijn, aangezien er binnenkort een nieuwe kampvuurkuil geplaatst zal worden.

 Wij nodigen iedereen uit om ons te helpen met bovenstaande klussen. Vanaf 09.45 uur bent u van harte welkom bij het clubhuis om een kopje koffie of thee te drinken, waarna we starten met de klussen. Rond 16.00 uur hopen we klaar te zijn. Het staat u geheel vrij op welke tijden u ons komt helpen.

 Al het materiaal wordt verzorgt door de groep, dus u hoeft zelf niets mee te nemen. Vergeet alleen  geen oude kleren aan te doen!

 We verzoeken u vriendelijk om u aan te melden. Zo weten wij op hoeveel hulp we kunnen rekenen. Opgeven kan tot uiterlijk zaterdag 5 maart via dit inschrijfformulier: https://goo.gl/forms/BpraAM8No1.

 Wij hopen op uw hulp te mogen rekenen!