Kalender

mei
24
za
Bevers: Installeren van nieuwe leden
mei 24 @ 10:00 – 12:00

Op 24 mei aan het begin van de opkomst zullen we de nieuwe bevers installeren. Dit betekent dat de bevers officieel bever worden. Tijdens het installeren zeggen de bevers de beverbelofte na;

‘Ik beloof mijn best te doen een goede bever te zijn.
Samen te spelen en samen te delen.’

Daarna krijgen de bevers onze groepsdas en de beverinsignes voor op het beveruniform.  De ouders van de nieuwe bevers zijn van harte welkom om het installeren aan het begin van de opkomst bij te wonen.

Bevers: Zomerkamp informatiemiddag
mei 24 @ 12:00 – 12:30

Aan het eind van de opkomst, om 12.00 uur, is de ouder-informatiemiddag voor het zomerkamp.
De bevers kunnen dan in een andere zaal nog even wat leuks doen, zodat wij jullie alvast wat meer informatie over het zomerkamp kunnen geven. We zullen het programma, algemene zaken en de locatie bespreken. Daarnaast is er (uiteraard) ruimte om vragen te stellen.

jun
14
za
Bevers: Bever-Doe-Dag! @ Cluhbuis Scoutinggroep Derja's
jun 14 @ 12:30 – 16:00

De Bever-doe-dag wordt gezamenlijk georganiseerd met andere scoutinggroepen uit onze regio. Tijdens deze dag zullen de bevers van de Shawano’s samen met andere bevers uit de regio verschillende spelletjes en activiteiten doen.

Deze Bever-doe-dag zal in het teken staan van “Waterproof”. Themafiguur Steven Stroom heeft een fles gevonden met een brief erin. Maar dit is maar één stukje van de hele schatkaart. Helpen de bevers van de Shawano’s ook mee om de andere stukjes van de kaart te zoeken en de schat te vinden?

jul
12
za
Bevers: Geen opkomst i.v.m. zomerkamp voorbereidingen
jul 12 hele dag

Geen opkomst i.v.m. zomerkamp voorbereidingen

jul
19
za
Zomerkamp Bevers @ Clubhuis Scouting Rijnlandgroep
jul 19 – jul 23 hele dag

Het zomerkamp van de bevers vindt plaats van zaterdag 19 juli t/m woensdag 23 juli 2014.