Dagje bij de Bevers

Elke week tussen 10:00 – 12:00 uur komen de Bevers bij elkaar. De kinderen tussenĀ  5 en 7 jaar beleven samen met de leiding en themafiguren uit Hotsjietonia de leukste avonturen. Zo kwam laatst Professor Plof op bezoek!

Bevers - Prof. Plof_1Prof. Plof heeft stroom nodig voor zijn nieuwe machine en vraagt de Bevers om hulp bij het zoeken naar de batterijen. Hij is de batterijen namelijk kwijt geraakt in het bos. Gelukkig zijn de Bevers erg goed in zoeken en worden de batterijen snel gevonden.

Bevers - Prof. Plof_2Daarna volgt een breekstaafjes estafette. De breekstaafjes zijn namelijk nodig om de batterijen aan te sluiten op de machine. De Bevers rennen rond en zoeken de breekstaafjes van dezelfde kleur bij elkaar.

Bevers - Prof. Plof_3Prof. Plof gaat met de Bevers naar binnen om de batterijen met de breekstaafjes aan te sluiten op de machine. Gelukkig de machine werkt weer! Prof. Plof is erg blij; “Dank je wel voor de hulp Bevers!” Als bedankje laat de Professor een proefje zien met Cola en Mentos. Sjoerd mag (met veiligheidsbril op) helpen. De andere Bevers kijken van een afstandje mee. De Professor maakt een mega grote Cola-fontein!

Bevers - Prof. Plof_4Nu kan er ook wel eens wat mis gaan bij een proefje. Daarom spelen de Bevers hierna ongeluks-tikkertje en leren ze elkaar verbinden met WC-papier.

Bevers - Prof. Plof_5Tot slot helpen de Bevers de Professor met een nieuwe robot-ontwerp. Professor Plof kan zeker wel wat met deze mooie ontwerpen!

Wat een dag! Professor Plof bedankt de Bevers voor alle hulp en belooft spoedig nog eens op bezoek te komen bij de Bevers.

Ben jij tussen de 5-7 jaar en wil je de volgende keer erbij zijn als Prof. Plof of een ander themafiguur op bezoek komt? Dat kan! Kom gerust 3x gratis kijken bij de Bevers of neem contact op met de beverleiding voor meer informatie.