Dag 7 Zomerkamp Waterwelpen

Goedenavond!

Vandaag was de laatste dag! En wat een spannende dag hebben wij achter de rug gehad!
Na een beetje ochtendgymnastiek en een lekker ontbijtje was het dan echt tijd om Aphrodite te gaan redden! Vannacht hadden wij namelijk een losgeld brief gevonden van Konstantinos dat hij 5000 euro eiste!
Doormiddel van het spel Crazy 88 konden wij dit geld verdienen. We kregen een lijst met allemaal verschillende opdrachten en als je een opdracht uitvoerde en er een foto van maakte kon je geld verdienen. Na een ochtendje ploegen is het ons gelukt. We hebben vreemde mensen op de foto moeten zetten, gras moeten eten, een groepsfoto moeten maken en nog veel meer geks! Maar de 5000 euro hebben we verdiend!
Daarna was het tijd om het losgeld te gaan overleveren aan Konstantinos en toen konden we toch echt Aphrodite gaan bevrijden! Midden op een eiland, boven op een berg zat ze op ons te wachten. We hadden haar gered, yes!
Na een heerlijke lunch was het tijd voor het eindspel! Jagerbal! De teams moesten voor de laatste keer tegen elkaar strijden en we hebben het in het zonnetje kunnen spelen.
Maar op de laatste dag ontkomen zelfs de Waterwelpen niet aan opruimen, dus ook daar hadden we tijd voor ingepland en hebben alle kinderen alvast netjes hun tas opgeruimd aangezien we morgen alweer naar huis gaan!
En na het opruimen mochten de kinderen de bonte avond gaan voorbereiden! Iedereen liep druk geconcentreerd door het clubhuis, ze probeerden hun rijmpje te onthouden of het kamplied uit hun hoofd te leren. En hier en daar werden toneelstukjes geoefend. En een echte bonte avond is niks zonder een overheerlijke BBQ. Dus het avond eten van vandaag was bbqen bij het kampvuur, en lekker dat het was!
Nadat onze buikjes lekker waren gevuld was het dan toch echt tijd voor de bonte avond! Iedereen deed mee, zelfs de leiding! En iedereen had iets leuks bedacht! Er werd gedanst, gezongen en veel gelachen! En als knallende afsluiter hadden we een lekkere marshmallow boven het kampvuur gemaakt.
En toen naar bed! Want morgen moeten we vroeg op voor de terugreis!
Dank jullie wel Waterwelpen voor een geweldig kamp namens het Waterwelpen leidingteam, en tot volgend jaar!

Groetjes
De Waterwelpen

2015-07-17 19.20.51