Dag 6 Zomerkamp Waterwelpen

Goedemorgen!

Gister was een heerlijk zonnige dag, en daar hebben we van genoten!
Na ons ontbijt begonnen we de dag in het dorp van Alblasserdam. We gingen daar Scotland Yard spelen, super gaaf! Er was 1 groepje die was ‘Mister X’ en die gingen zich verstoppen in de straten van Alblasserdam. Ze moesten een foto sturen waar ze zaten, en de andere groepjes moesten dan zo snel mogelijk Mister X vinden. We hebben keihard gerend door de straten van Alblasserdam, super leuk!
Na een korte lunch lekker in het zonnetje was het dan toch eindelijk tijd om te gaan shoppen! Iedereen heeft super leuke dingetjes gekocht en lekker gesmikkeld van een ijsje in het mooie weer.
Eenmaal terug op het clubhuis was het zo warm dat we naar het strandje zijn gegaan, en hebben we de middag lekker zwemmend in het meertje afgesloten.
Hierna was het al snel tijd voor het avondeten. Panpizza’s uit de pizzaoven bij het kampvuur en een lekkere vlaflip als toetje. Iedereen mocht zijn eigen panpizza maken en opeten in de kampvuurkuil, gaaf!
En daarna was het bedtijd!
Of toch niet? Want midden in de nacht kwamen de goden er opeens achter dat Aphrodite verdwenen was! Waar is ze toch? Na een zoektocht in het holst van de nacht kwamen de Waterwelpen aparte dingen tegen.. Wat is er toch gebeurd?

Groetjes
De Waterwelpen!

2015-07-16 19.06.34