Dag 2 Zomerkamp Waterwelpen

Goedenavond!

Wat gaat de tijd snel zeg! Dag 2 is alweer voorbij! En wat voor een dag!
Vanochtend moesten we vroeg op om naar de kerk te gaan! Na een lekker ontbijtje gingen we op de fiets in onze nette kleding richting de kerk! Na de dienst kregen we van de kerk nog een plakje cake en wat drinken aangeboden en na onze traditionele foto voor de kerk was het alweer tijd voor de terugweg! Eenmaal terug op het clubhuis was het alweer tijd om te lunchen en tijdens de lunch kregen we post binnen! Post van oppergod Zeus! Hij vertelde ons dat elk team een vlag moest maken en een yell. Hierna kwamen dan ook de vier Goden binnen om de teams te ondersteunen met het bedenken van een yell en het maken van hun teamvlag!
Na dit tafereel had de leiding nog even een dipmomentje ingepland zodat de kinderen volledig uitgerust waren voor het menu van zondag! Soep met STRAKS (stamppot rauwe andijvie met kaas en spek) en saroma als toetje!
’s Avonds was er weer veel te doen! De kinderen gingen namelijk in hun teams het voorbereidingsspel spelen. Dit spel bestaat uit een estafette, touwtrekken en spullen verzamelen! Terwijl de teams hard aan het strijden waren werden ze in de gaten gehouden door jurylid en rechterhand van oppergod Zeus, namelijk God Konstantinos.
Na het spel was het tijd om weer naar Berg Olympus te gaan voor de huldiging van het winnende team en onder genot van een kampvuur werd het winnende team (team Athena) gehuldigd met een laurierkrans en Olympische medaille! Hierna was het alweer bedtijd en gingen de Waterwelpen lekker hun bed in, want rust is ook belangrijk tijdens een week vol sportieve Olympische activiteiten!

Tot morgen weer!
De Waterwelpen 🙂

2015-07-12 21.05.11

 

Één reactie op “Dag 2 Zomerkamp Waterwelpen

Reacties zijn gesloten.