Doe mee aan de ‘Star Wars’ race in het dorp met de scouts

Op zaterdagmiddag 7 december organiseren de scouts van scoutinggroep Shawano’s Lisse een spannende race in het dorp: de ‘Star Wars’. Al onze scouts (in de leeftijd 11-15 jaar) doen mee, en iedereen die (nog?) geen lid is, is ook van harte welkom. De race duurt van 14.00 uur tot 16.00 uur en het speelt zich af vanaf het plein bij Annie voor de Wind.

Wat gaan we doen?
Star Wars. Wat? Een race met sterren dus. Hè?! Je gaat allerlei vette opdrachten doen in het dorp, waarmee je sterren verdient. Het team dat aan het einde de meeste sterren heeft, wint die mega grote beker! Je kunt denken aan opdrachten in het dorp (ruil een paperclip voor een zo groot mogelijk ander ding) en typische uitdagende scouting opdrachten. Nee, dat betekent niet liedjes zingen rond het kampvuur. Wel: met je kompas kijken waar de wind bij Annie toch vandaan komt, en hoe je met zo min mogelijk benen de straat kunt oversteken.

Wat moet ik weten?
Het spel duurt van 14.00 uur tot 16.00 uur, maar je kunt ook eerder stoppen of later beginnen. Het leukste is wel om de hele middag mee te doen natuurlijk. De hele middag staat er leiding op het plein bij Annie voor de Wind en zij weten alles. Je hoeft niets mee te nemen, je moet alleen niet je nieuwste kleren aantrekken. Je mag iedereen meenemen die je kent, dus kom vooral samen met je beste vriend(inn)en. Er zijn geen kosten aan verbonden. Tot dan!