De zomerkampen komen er weer aan!

Zaterdag 20 juli sluiten de Shawano’s het seizoen met het hoogtepunt af: het zomerkamp. De Bevers gaan 5 dagen op pad, de rest van de speltakken een hele week en de Waterexplorers zelfs nog langer.

Dit jaar worden de locaties Zwanenburg (Bevers), Hengelo (Welpen), Ede (Waterwelpen), Neede (Scouts), Terherne (Waterscouts), Sneek (Waterexplorers) en zelfs Wiltz in Luxemburg (Explorers) aangedaan. De leiding is al weken druk bezig met het uitwerken van het programma en het klaarzetten van het materiaal. Dat belooft dus weer een mooi zomerkamp te worden.

Een deel van de Waterexplorers en leiding vertrekt al op woensdagn 17 juli. Ze zullen ervoor zorgen dat onze boten op de kamplocaties in Frieland aankomen. Een sleeptocht van maar liefst drie dagen. Op https://www.shawanos.nl/opnaarfriesland zal deze toch live te volgen zijn!

Uiteraard proberen we ook regelmatig vanaf de verschillende kamplocaties te berichten via Twitter en Facebook. Via deze media kun je ons volgen, ook als je zelf geen account hebt.