Anky’s beste paardenhandelaars

Afgelopen weekend hebben de leiding, TD en stam gestreden voor de titel “beste paardenhandelaar” tijdens het jaarlijkse leidingweekend. In de omgeving van manage ’t Hoefke in Riel (onder de rook van Tilburg) namen de 5 teams het tegen elkaar op. Na een zinderende strijd bleken de Anky’s te sterk voor de competitie.


De slagers, fokkers, cowboys, jockeys en Anky’s hebben vrijdag avond en zaterdag verschillende tochten gelopen en opdrachten uitgevoerd om zoveel mogelijk paarden bij elkaar te verdienen. Deze paarden konden onderling worden geruild en in kuddes worden verkocht op de paardenmarkt. De grootste uitdaging hierbij was de constant schommelende prijs per kudde. Zo kon een Shetland Pony vrijdagavond niks waard zijn en zaterdagmiddag het meest gewilde paard.

Na een fanatieke en hevige strijd bleken de Anky’s op zondagmorgen het meest geld te hebben verdiend aan de paardenhandel. Zij waren dan ook de winnaars van het leidingweekend 2013.

Al met al was het een zeer gezellig en geslaagd weekend, waarbij de leiding elkaar nog beter heeft leren kennen tijdens de hitte van de strijd. Op naar het leidingweekend 2014!

Anky’s

Cowboys

Slagers

Fokkers

(Disc) Jockeys

Polo-spelers (organisatie)